+381 11 3165 720 +381 11 3165 724 office@korkovado.rs

O nama

O nama

Kompanija na koju se uvek mozete osloniti

Preduzeće „KORKOVADO” d.o.o. osnovano je januara 2005. godine kao generalni zastupnik inostranih kompanija koje se bave proizvodnjom građevinskih i rudarskih mašina. Naši partneri su kompanije: SHANTUI, EP, ZOOMLION, SUNWARD, CHENGGONG, YIFAN, YANTAI, KAISHAN. Tokom ovih godina, neprekidnim ulaganjem i proširivanjem prodajnog asortimana, danas je respektabilno ime u sferi prodaje građevinskih mašina u našoj i zemljama u okruženju.

Misija preduzeća je zadovoljenje potreba tržišta za građevinskim i rudarskim mašinama uz kompletnu tehničku podršku prilikom odabira mašina, obezbeđen servis i obezbeđene rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku. Poštovanje dobrih poslovnih običaja i višegodišnji rad, sada nam omogućavaju da izađemo u susret zahtevima za najrazličitijim vrstama građevinskih i rudarskih mašina. Raspolažemo širokom paletom građevinskih i rudarskih mašina visokog kvaliteta, koje su izrađene po svim svetskim i evropskim standardima (ISO 9001, ISO 9002, CE, TÜV).

Pored osnovnog programa, u mogućnosti smo da izađemo u susret i specifičnim zahtevima nabavke poput finišera, glodača asfalta, valjaka za putare, kamionskih beton pumpi, separacija, drobiličnih postrojenja, platformi i drugih građevinskih i rudarskih sredstava. Zbog velike konkurencije u ovoj privrednoj grani, politika cena je formirana tako da naše cene u svakom trenutku moraju biti niže od konkurencije, tj. nudimo IZUZETNE CENE UZ ODLIČAN KVALITET MAŠINA. Posedujemo i magacin rezervnih delova za širok program građevinske mehanizacije, kako iz sopstvenog programa koga zastupa „KORKOVADO” d.o.o., tako i drugih poznatih proizvođača.

images

Kompanija na koju se uvek možete osloniti.

VRHUNSKI kvalitet mašina, po IZUZETNIM cenama!

NAŠI PARTNERI

KORKOVADO – DUGOGODIŠNJI GENERALNI ZASTUPNIK ZA KINESKE GRAĐEVINSKE MAŠINE